Steentijdwandeling (voor groepen)

Wandeltocht

"Wat eten we vandaag" is de vraag en vervolgens trek je de koelkast open om een keuze te bepalen. Dit was 4500 jaar geleden wel even anders.Als deze vraag gesteld werd moest er eerst van alles gebeuren!

Tijdens een 3 uur durende beleving/wandeling wordt er regelmatig stil gestaan bij hoe men zich 4500 jaar geleden wist te redden. Hoe kwam men aan eten en wat werd er dan gegeten. Je mag vuur maken met een fire stick of een ketting vlechten van brandnetelbast. Afhankelijk van het jaargetijden wordt er ook gezocht naar voedsel en mag je vers berkensap drinken, direct uit de boom.  De route is zo een 2 km. lang en gaat dwars door het bos waar we sloten oversteken over omver gevallen boomstammen en water oversteken via een touwbrug. Ergens in de route bezoeken we het steenhuis dat is gebouwd met de materialen zoals deze in die tijd beschikbaar waren. Hier wordt eten en of drinken genuttigd waarna de tocht wordt voortgezet. 
Deze belevenis is zeer geschikt voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar, kinderfeestjes en jonge gezinnen maar kan ook worden afgestemd op groepen van allerlei leeftijden mits goed ter been.

Wanneer?

Vanaf Maandag 27 februari 2017 tot Zaterdag 30 december 2017

Dag
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Toegangsprijzen

€ 150,00 per groep (minimaal 10 pers) + elke extra deelnemer € 15,00 p.p. Minimaal 10 personen, maximaal 20 personen. Tijdstip en data in overleg.

Contactgegevens

De Zevenhorst

Groenewoudseweg 7
3896 LS Zeewolde

Groenewoudseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
3896 LS, Zeewolde