Publicatie op digitale welkomstborden

In Zeewolde staan langs de invalswegen 5 digitale informatieborden voor het aankondigen van evenementen en activiteiten in Zeewolde en berichten over bijvoorbeeld collectes en verkeersberichten. Wil je jouw activiteit of evenement op deze borden plaatsen? Vul dan onderstaand formulier in.

Marketing Puur Zeewolde bedient de informatieborden en behandelt de aanvragen voor aankondigingen. Wij toetsen aan de hand van het gemeentebeleid of een aankondiging kan worden geplaatst. Ook moet er voldoende ruimte zijn op de borden voor de aankondiging. Aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Het tarief voor het aankondigen van een evenement of activiteit op de digitale informatieborden is € 17,50 (tarief 2016). Voor dit bedrag ontvang je een factuur met factuurnummer en moet je dan binnen 14 dagen overmaken op NL30RABO01204.70.314 t.n.v. Marketing Puur Zeewolde o.v.v. digitale borden + factuurnummer.

Evenementen worden afhankelijk van het aantal berichten maximaal 1 week op de borden geplaatst. Activiteiten en overige berichten minimaal 3 dagen, maximaal 1 week.

Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kun je contact opnemen met Marketing Puur Zeewolde via info@vvvzeewolde.nl of telefonisch 036-522 1405.

Vul het formulier s.v.p. volledig en juist in en klik op Verzenden. Na ontvangst verwerken wij jouw aanvraag en toetsen deze op de gestelde voorwaarden.

Uw gegevens
Uw aanmelding
Velden aangeduid met een * verplicht invullen.