Marketing Puur Zeewolde is ontstaan uit een fusie van Puur Zeewolde en VVV Zeewolde  en werkt sinds 1 januari 2017 onder één naam. Wij zetten ons in om Zeewolde te doen opvallen, tussen al die andere plaatsen en regio’s waar je kunt recreëren. Ons motto:  in Zeewolde kun je eindeloos en puur genieten! Dat dragen wij uit via onze on- en offline communicatie,  campagnes en opvallende evenementen, waarbij je dat ‘puur plezier’ echt kunt ervaren. Wij brengen ondernemers in Zeewolde met elkaar in contact, geven waar nodig advies en ondersteuning en stemmen onze activiteiten af met onze partners, zoals Toerisme Flevoland en Coöperatie Gastvrije Randmeren.

Wil je lekker een dagje weg, een weekend op stap of genieten van een heerlijke vakantie in het middelpunt van Nederland? En wil je tijdens jouw verblijf meer weten over wat er te zien en te doen is in en rond Zeewolde? Je vindt genoeg inspirerende en actuele informatie via Marketing Puur Zeewolde.

Op diverse plaatsen staan onze digitale Zeewolde Informatiepunten en met de Zeewolde VVV app heb je altijd alle informatie bij de hand, waar je ook bent!

Voor nog meer informatie en inspiratie, zie ook ons online magazine 'Er-op-uit in Zeewolde'.

Wil je participeren in de on- en offline media van Marketing Puur Zeewolde, kijk dan voor de mogelijkheden in ons Mediaplan 2017.